Mekkora a
kézméretem?

Sok esetben felmerül a kérdés, hogy hogyan kell megállapítani a megfelelő kézméretet, és mi nyújthat segítséget amennyiben KARMA Pécsi Kesztyűt szeretnél adni ajándékba.
Ismerj meg minket »

Vásárlóink

szolgálatában

Segítőkész ügyfélszolgálat

Nincs megbízható webáruház könnyen elérhető ügyfélszolgálat nélkül. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Neked a választásban. Megrendelőink örömére a termékeket 1-2 napon belül kiszállítjuk.

Garancia

A megrendelt termékeket (viseletlen állapotban) 30 napon belül bármikor, indok nélkül visszaküldheted, visszafizetjük az árát. Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem megfelelő a méret, a szín vagy a modell, akkor 90 napon belül készséggel kicseréljük Neked.

Ingyenes szállítás

A KARMA Pécsi Kesztyűnél a kiszállítás minden esetben ingyenes. Nincs apróbetűs kivétel. A díjmentesség nem függ sem összegtől, sem súlytól, minden megrendelésre egyaránt vonatkozik. Élvezd az online vásárlás könnyedségét!

Többféle fizetési mód

A legtöbb internetes vásárló szereti saját, jól bevált fizetési módszerét használni. Webáruházunkban Te is otthon érezheted magad, hiszen fizethetsz bankkártyával, átutalással vagy utánvéttel, ahogy Neked szimpatikus.

Kiemelt

Ajánlataink

Andrew férfi autós kesztyű

20 900 Ft

Fekete
Luggage
Sötétbarna
8
8,5
9
9,5
10

Amy női bőrkesztyű

23 700 Ft

Cork
French Grey
6,5
7
7,5
8
8,5

Adaline női bőrkesztyű

23 900 Ft

French Grey
6,5
7
7,5
8
8,5
Abigail női bőrkesztyű Castagna

Abigail női bőrkesztyű

19 800 Ft

Castagna
Jeans
6,5
7
7,5
8
8,5

Vásárlóink

véleménye